Utveckla din andliga förmåga...

Har du testat att använda pendel? Pendel är nog det som jag tycker är lättast att börja med om man är nyfiken på att träna upp sin mediala förmåga, för man får resultat direkt.

 

 

 

Till att börja med är det bra att hålla pendeln i den handen som du inte skriver med, är du högerhänt, så håll den i vänster hand.

 

Börja med att testa åt vilket håll som är ja respektive nej genom att ställa frågor på det du vet svaret på. Heter jag….? Och gärna ”fel-frågor” för att kolla att nej kommer upp åt motsatt håll. När du vet åt vilket håll Ja/nej ligga kan du börja ställa frågor.

 

Vill du sedan ta det till ytterligare en nivå, till exempel för att hitta saker så kan du rita upp de platser som du tror den borttappade prylen kan vara. Tex rita upp olika ringar på ett papper som du sedan skriver i de olika platserna, tex bilen, köket, arbetet, sommarhuset , väskan, jackan, utomhus, inomhus, etc Eller gör en stor cirkel som du delar in i olika "tårtbitar" liknande bilden. Men man kan göra detta väldigt enkelt, det funkar fint ändå.

Använd sedan pendel över varje ring och se om du får ett ja eller nej svar. Eller åt vilken av ringarna/Tårbitarna pendeln pekar. 

#pendel

23 apr 2019