Håll i hatten...

Den här veckan kan du förbereda dig på en högexplosiv vecka full med förändringar. Mötet mellan frihetsplaneten Uranus, och solen sker denna vecka så förbered dig på en omskakande vecka.

 

Uranus går in i oxens  tecken. Förra gången det hände var 1942, och kommer stanna här i 7 år. Om du tyckt att de sista 8 åren varit  föränderliga så går vi nu in i en riktigt omskakande 7 årsperiod som kan liknas med ett jordskalv.

 

Om du trodde att du stod stadigt på jorden, ska du nog inte vara så säker. Saker och ting kommer skakas om, men förändring och utveckling är spännande, om du ser det på rätt sätt.

 

PÅ onsdag går Pluto ”retrograde” tills 3 oktober, och skapar en tid av hemlighetsmakeri. Pluto har befunnit sig i Stenbockens tecken sedan 2008, och stannar där tills 2024. Pluto styr storföretag, regering, och ekonomi. Och det har skett stora förändringar, på både  gott och ont. 

Riv ner, förstör, bygg upp igen är Plutos motto. Så ta inget för givet, gör bakgrundskontroll, fortsätt läs det finstilta och håll i dig, för nu går det undan.

22 apr 2019