Tarot, själens spegel.

 

Tarot återspeglar något vi har inom oss som vi inte riktigt kan nå eller är medvetna om.

Det är en form av vägledning i vilken mottagaren, den frågande, oftast kan finns inom oss själva. Något som vi redan vet, på ett andligt plan, men inte riktigt få tag i.

 

Vi får hjälp att forma vår egen verklighet genom att bli medveten om hur vi känner, vad vi saknar, vill, eller helt enkelt hjälpa till att tänka rätt i vissa situationer i livet.


Precis som vi använder en spegel för att undersöka vårt utseende, kan vi använda tarotkort för att studera vår inre verklighet. Vi får nya perspektiv och nya ”ledtrådar” och en ökad medvetenhet om oss själva.


Jag använder det själv, oftast med en fråga på morgonen: ”Vad behöver jag veta idag?” Eller ”Hur hanterar jag detta?”

Men du kan ställa konkreta frågor, i stort sett allt.(förutom död, sjukdommar, graviditet eller spel) Då kan du göra längre, mer omfattande läggningar.

Jag har arbetat med det i flera år, jag hjälper och tolkar för personer som vill ha hjälp med frågor och vägledning. Det är bra en hjälp på vägen för att komma till medvetenhet i oss själva, att vi kan få stöd i att hantera vissa situationer, om hur vi kan / bör agera. 

Du blir mer ”komplett” och även kommer du att få underbara personliga affirmationer att  tänka på och att praktisera i ditt dagliga liv.

Detta gör jag via e-post måste du kontakta mig om du är intresserad, och säg mig dina frågor som du vill vägledning för. Du kommer att få cirka 10 A4-sidor tillbaka, vilket berör dina frågor du ställde. 

Den innehåller också det ”keltiska korset” som ger en bra helhetsbild av ditt liv nu. det finns en fördel med att få svaren i ett brev, allt är nedskrivet vilket är  är utmärkt eftersom du kan gå tillbaka till texen när du vill. Många gånger kan det vara så att när man läser det första gången, så är det vissa svar som känns klockrena, medan andra förstår man inte alls. Gå då tillbaka till brevet en månad senare, två /6 måander senare, då kommer du se att OJ, Vad det stämde!

Jag får ofta höra det av personer som gjort denna tarot läggningen med mig, de säger mig att de läser den 6 månad senare eller så, och vad de inte förstod i början var nu glasklart för dem.

Så du vill veta mer om Tarot, och vill prova en läggning är det bara att du  kontakta mig.

För mig, som sagt, har tarotkorten en stor betydelse, att göra en rådfrågning  med korten ger mig styrka och kraft, bra vägledning hur man ska agera i en speciell sak eller situation när jag måste välja och känner mig osäker, eller har annat problem att hantera.

Saken är den att vi redan har svaret inom oss!  Genom att ta hjälp av korten, så är det som att helt enkelt hålla upp spegeln framför oss, så vi kan se det, eller tända lampan i ett mörkt rum, om du hellre vill vill se det så. De tydliggör ditt inre för dej, och det är vad en tarot läsning handlar om. man får vägledning utifrån sig själv.

 

 

[Inga blogginlägg att visa ... publicera här]