Mål, vet du vad du vill?

Då har vi nått mitten av Januari, första månaden på på nya året (och en ny 7-års cykel, se tidigare blogginlägg)

Om du inte reflekterat över vad som hände / inte hände under 2018, ta dig då en funderare på det. Klappa dig på axeln för sådant som du genomförde, man ska alltid belöna och berömma sig själv. Det ger motivation till att orka ta nya tag, förnya dina mål och önskningar.

 

 

 

Ett tips är att skriva ner vad du har upplevt/gått igenom under 2018. Det har varit ett tufft år med många prövningar för många, och en helt del läxor att ta. Många har brutit upp relationer, blivit av med jobb, bekymmer m.m . Men upp med hakan, du har snart klarat testen!

Med andra ord, gör ett ”bokslut” för 2018, innan du tittar framåt och för kommande år.

 

Sedan ska du ta och skriva ner några mål för 2019. Vad förväntar du dig?  Vad har du för mål? Tycker du det är svårt så tipsar jag dig om följande 4 mål.

 

  1. Karriär, 
  2. Relation,
  3. Hälsa,
  4. Andlighet

 

Skriv ner allt du önskar om Karriär, kanske kommer det upp många olika punkter. Lista dem då från 1 och neråt. Ta det viktigaste målet, bara ett!!! När du genomför det så sätter du upp ett nytt mål osv...

Så gör du samma sak för Relationer, som är alla relationer, partner, vänner, familj etc, vad är viktigast här? Sätt upp ett mål för hälsa, det kan vara allt från att komma igång med träning, nya kostvanor till att till exempel börja morgonbada ;) Ett viktig mål som många glömmer är Andlighet, att lyssna inåt. Det kan du lära dig genom att meditera, affirmera eller helt enkelt utveckla din intuition, ett mycket viktigt mål för att skapa helhet. När du gör detta har du totalt 4 mål på gång, en i varje gengre så att säga.. Inte fler, för då blir det lätt ingenting. 

Om ett år, slutet av 2019, kan du kika på dina utsatta mål,  du kommer bli förvånad över hur mycket du faktiskt har nått av din målsättning.  Du kommer ha stor anledning att än en gång klappa dig på axeln ;)

 

Låt hjärtat visa vägen, ge dina drömmar liv, ta kommandot och tro på att allt är möjligt, bara du är medveten om vad du vill!

 

Enligt fakta så uppnår de flesta sina mål än misslyckas. Så se till att forma din framtid, uppnå dina drömmar och fortsätt att utvecklas. 

 

15 jan 2019